Nyårskväll

oherrejävlar, vilken beslutsångest jag har haft ikväll, vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret, hur jag ska sminka mig. fml. Det blev ialla fall ett gulligt linne från vero moda&skruvlockar! Fast mitt hår är ju min fiende så lockarna kommer säkert gå ut innan ens jag har dragit. fuckmyhair. Haha helt sjukt nu har jag ångest över att jag inte tog platt hår.. Asso mina problem... jag pallar inte. Men kommer säkert sätta upp håret i någon tofs eller något likande, det slutar alltid så hahaha. Nu väntar jag på grannarna som ska komma in här snart så ska vi käka förrätt sen varnrätt sen runt nio drar jag ut och träffar kompisar ! :) 
 
GOTT NYTT ÅR, 2013 HERE I FUCKING COME.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

2012

Kan börja med att 2012 har varit en förändring, en stor. Träffat massa nya vänner, lärt mig av mina misstag, gjort saker jag aldrig trodde i hela mitt jag skulle våga! Det är nog därför jag inte gillar året 2012, haha.
året 2012
 
JANUARI - FEBRUARI
vart medryttare på Gaybel några månader, men gillade stallet så mycket, hade inte så mycket tid så slutade efter ett tag. Men hästen va underbar.
Åkte även till romme, standard haha. årets höjdpunkt, lätt. 
Färgade även håret SVART. haha oherre....
Emma fyllde även 15 år den 21 jan&vi tjejer firade henne lite och nej vi är inte normala på bilderna...
 
MARS
började lära känn tuva, celina, cicci, bella&my. Vi grillade och satt och myste trots att det va så jäkla kallt., tillexempel. Hittade på massa skoj.
 
APRIL
Kan börja med att i april då jag fyllde 15 bast. Då några vänner kom över till mig för att fira. Då jag börja  lära känna bella, celina, cicci&tuva ännu och börja va med dom mer och mer för varje dag! Så himla grymma är dom. Nu är dom mina närmaste vänner. 
I april va jag även med i ett utbyte med skolan, några spanska elever skulle komma till oss& vi skulle senare till dom! Min "spanskavän" hette Nerea och bodde hos mig under 1 vecka i april! Jag som suger på engelska&spanska fattar forförande inte hur jag kunde prata med henne&hur hon fatta vad jag sa, haha. Eftersom jag åkte själv utan mina närmaste vänner lärde jag känna en hel del nya vänner under den här resan.
 
MAJ
I maj åkte jag till Nerea, till spanien. Super kul fast det va så jäkla varmt så man dog, hehe! Dom åt sniglar, kängrukött &bara konstiga saker haha så på den veckan levde jag endast på godis&chips! Haha. Fatta att man va nervös när man klev på flygplanet till spanien.
I maj tog jag även min konfa, hihi. Kyrka, jesus, gud, livet &gud allt det va....
 
JUNI - JULI - AUGUSTI, sommar, sol, regn, vänner, stockholm, mallorca, kvällar, ridläger&agustifesten.
 har inte så mycket bilder från allting. Men en fin sommar med fina vänner, familj.
 
 
SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER
Jadu... hösten händer ingenting på ju, så kör alla 4 månaderna. haha men kan lägga upp massa bilder från dom här månaderna så får bilderna tala för sig själva! 

 
 kommer inom snar framtid lägga upp ett inlägg med massa gamla bilder på mig. Håll utkik!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i stunder man kommer minnas / länka inlägget

   

Bye bye 2012 and Hello 2013

Ska snart göra ett inlägg om 2012, bilder, minnen&skriver lite om året 2012, håll utkik ! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Lite nyårsfix

Tror jag ska ha det här linnet på bilden, vet inte riktigt än.. Kommer säkert ångra mig och ta något annat istället, tror jag även ska ha lockar istället för platt hår.. eller hmmm, ae kommer säkert ångra mig 1000 gånger.. standard haha! Nyår imorgon&jag är glad. Planering inför imorgon är väl sådär, hehe. Ska ialla fall först äta med familjen och grannen sen ut och träffa kompisar och fira tolvslaget med dom! woooppp wooooppp.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

bye 2012, hello 2013

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

28/12-2012

hej, länge sen nu men har inte riktigt haft tid, inte vetat vad jag ska blogga om. Nytt år snart då. Ärligt jag hoppas på allt att det blir bättre än det här året! 2012 har varit okej men inte världsbäst precis. Men 2013 ska äga, det har jag bestämt. Ärligt år 2013 ska jag ha kul men ändå veta när gränserna går, när man inte pallar mera. 
Har jobbat i 2 dagar nu så är rätt seg.. Så ska nog sova nu. Va ute en stund för och träffa emma och bella förut, solade även med emma med. Så jävla skönt. Ae ärligt nu är jag trött. God natt söta läsare
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

me

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i me / länka inlägget

   

julklappar

Fått mina julklappar och är 110% nöjd med dom! Tack allihopa!! Va ute nyss och träffade världens bäat emma. Imorgon blir det mer jul hos mina kusiner som inte kunde komma ikäll, mys ! 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Julaftons morgon

tänkte först säga MERRY CHRISTMAS eller aa god jul.
Öppnade ett paket nu på morgonen, och gissa vad det låg i ?? ..Victoria's secret parfym!!
klockan halv tre kommer lite släktingar hit, mys! Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig (??). åhh vet inte heller vad jag ska ha på mig på nyår, haha panic here
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

what ever happens, keep smiling

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

New in

Syster övningkörde till sörping idag! Vi stannade till på dollar store! Köpte skalet där för bara 30 kr. Imorgon är det jul&om 8 dagar nyår. Wihu livet rullar på bra.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i style&new in / länka inlägget

   

22 december

Köpte t-shirten igår på monki för 60 kr när jag och mamma åkte in till stan. Köpte även en billig parfym jag kan ha så länge för alla mina är slut&önskar mig parfym i julklapp så känns onödigt att köpa en dyr.. Igårkväll va jag på fritidsgården med Emma, standard nu hehe. Vi fjanta runt oss och hade allmänt skoj. Idag åkte mamma&jag in till stan igen, då jag köpte nagellacket jag tänkte ha på nyår! Idag är det lilljul hos farmor med några släktingar från Västervik och ikväll firande för min kusin som fyller 21 år!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i style&new in / länka inlägget

   

Julavsltning

Hade julavsltning idag, efter den så käkade jag&mina brudar på paus sen gick på stan en stund.. Eller aa 2 timmar hehe ;).  Tänkte nu åka med emma till erlas skolavsltning men pallar inte haha. Är så jävla sjukt trött så det känns som om jag ska somna när som helst. Men tänkte ändå ta mig på en powerwalk! 
MMS 2012-12-20
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

21/12-2012

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

webbcamera

 
bilder från veckan som jag redigera&lekte lite med hihi.

kom hem från skolan för en stund sen, ska nu byta och och ut och gå en powerwalk! Ska ikväll kanske träffa emma. Sista dagen idag känns ju såhrä ganska bar! :D 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Sover hos min emma

bild lånad från emma (tizwe.devote.se)
tränade idag med emma elfström, så himla skönt att jag har kommit igång med träningen så jag kommer någonstans, haha! Ska ikväll sova över hos världens bästa emma! Börjar halv tio imorgon med, så himla skönt. Har även inga ämnen, bara pyssel&lunchdisco som står på vårat schema! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

brunt/blont?

hahah ame gud vad ful.... no make up and oplattat fult äckligt flottig hair..
Ser helt cp ut, i know but that's life! Haha gud vad ful jag måste va med blont hår... Hahaha ni ser ju själva. omg, tur att jag har brunt hår, håller mig nog till det ett tag till! Men funderar att gå emot det ljusa hållet sen till sommaren?.. (om inte jorden går under på fredag då..). Då menar jag inte knallblont utan mer "ljus brunt" på något sätt. Okej, vet inte själv vad jag menar men ni fattar när jag säger åt det "ljusa hållet" ! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

bästavän

 
hahahahahahaahaha, jag orkar inte :'). så jävla söta. Emma du äger grymt mycket.
slutade skolan idag tio över tre, rätt chill dag i sklan, eftersom dom redan har satt ett betyg så behöver vi inte jobba(???!?!?). Haha jorå klart vi behöver det. Fast vem fan orkar ? ;). ialla fall drog till stallet sen och hade julkadrilj, gick skit...Kom hem för en stund sen. Ska nu städa lite på rummet sen bada.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i friends / länka inlägget

   

The same

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i feelings / länka inlägget

   

Smile, you are beautiful

Ännu en dag närmare jullov, julafton&nyår! Tiden går så jäkla fort nu, helt sjukt. Har inte så mycket att skriva, inte gjort ett skit idag?.. Hehe. Dunkar lite music nu&ska snart bada.
 
Nu har vi bara vanliga dagar måndag&tisdag sen onsdag ska vi ha "vinterpyssel" *host* julpyssel. Fast vi får inte pyssla om det som handlar om "jul". Det är ju rasistisk. Blir så himla arg på sånt där trams. Det är väl rasistisk mot oss"vita" då?. Man är ju rasist om man äter en"choklad" boll idag. Och ta den svarta dockan från kalle anka ? Det är väl i så fall mer rasistisk att en svart docka INTE får va med i kalle anka?.Ska jag ta illa upp för att det är vita dockor då?. Ska jag klaga för detta då?;det är vita dockor i kalle anka&jag tar illa upp, ta bort dom det är rasistisk mot alla vita!!HUR CP LÅTER INTE DET?!?! 
Allt är så jävla känsligt nu för tiden. Töntigt hela skiten. TA BORT HELA FUCKING KALLE ANKA DÅ. HELA JULEN KAN VI VÄL STÄLLA IN.  Det är väl mer rasistisk eftersom man tänker på sånt?.
Att den dockan är svart och stämplas eller va fan det va. 
FÄRGEN PÅ DIN JÄVLA HUD SPELAR FÖRFAN INGEN FUCKING ROLL. ALLA JÄVLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA. 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i me / länka inlägget

   

Inväntar gäster

at th moment...
Väntar på gäster som ska komma runt 6. Är klar i tid för första gången ;). Haha! Tänkte först locka håret men ja orka inte.. Haha, I'm too lazy... Idag åkte jag och johanna in till stan och sola, så himla skönt! Har inte gjort så mycket annat?.. Haha. Imorgon är det söndag, och vet ni vad? - INGET PLUGG. satan vad skönt! Utan söndags ångest över alla jävla prov. Nice... Får "vinterlov" *host*jullov på torsdag med! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Friends

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i friends / länka inlägget

   

Just do it

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Teenager Post #6534

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget

   

Min väg ovanför min säng

Längst upp vart inte bra... Ska nog flytta runt på bilderna lite, är inte 100% nöjd. Visste inte vad jag skulle ha för bilder på vägen så skrev ut massa random bilder, på vänner, hästar, håkan hellström, justin bieber, rebecca&fiona, bilder jag har tagit, texter.
(på första bilden, ser det ut som om alla bilder på vägen är snea, men det är jag som har tagit kort snett)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i happy life / länka inlägget